Sommaren 2020

13.07.2020

Sommaren 2020 är verkligen utmanande på olika sätt. Vi lever i coronans tidevarv. Vår längtan att socialisera har kanske aldrig varit större än nu. Sakta men säkert har man börjat märka att mera människor än vanligt är i farten. Samhället håller på att öppnas upp. Vi blir lite lata i semestertider och orkar inte vara så noga med restriktionerna. Man tänker kanske att det är värsta är över nu.

Saker som vi inte tidigare lagt märke till märks nu. Exempelvis vår närmiljö. Tänkt vilket fint land vi får bo i. Vi får verkligen vara stolta över att vi är en del av Finland.

För tillfället är jag på semester. Många dagar har jag börjat med att löpa en skogslänk. Att verkligen få "känna" på naturen laddar batterierna känner jag. Verkligen ett bra sätt att börja dagen på!

Att kunna se det goda i tillvaron och känna tacksamhet är mycket viktigt för oss människor. Vi kan alla fundera på vad vi just idag är tacksamma för. Genom att tänka såhär så tränar man sig också på att se det positiva i andra människor.